Visita guiada per les Galeries d'Art de l'Eixample de Barcelona



Divendres 21 de novembre de 2014, a les 17.00 h.


Galeries amb art. Eixample
Itinerari per galeries d'art de Barcelona a càrrec de Sílvia Burjachs Serra, historiadora de l'art i gestora cultural.

Itinerari per les galeries d'art més singulars i emblemàtiques de l'Eixample barceloní. Al llarg del recorregut es donarà a conèixer la història més recent del galerisme a la ciutat, es visitaran les exposicions que acullen aquests espais d'art i es tindrà la oportunitat de conversar i intercanviar impressions amb alguns dels seus responsables.

Sílvia Burjachs, llicenciada en Història de l'Art per la UB. El 2006 finalitza els seus estudis a la Università degli Studi di Bologna (Itàlia). Màster en Gestió del Patrimoni Cultural per la UB amb el projecte final De galeries per Ciutat Vella el 2010 i Guia de Turisme de Catalunya el 2012. Des del 2008 treballa per Àgora Serveis Culturals desenvolupant projectes educatius i/o culturals i en tasques de monitoratge als museus. A més ha fet col·laboracions amb la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Joan Miró i ha treballat com a adjunta de coordinació a la Fundació Amics del MNAC.

Calendari: Divendres 21 de novembre de 2014, a les 17.00 h | Durada: 2 h i 30 min | Preu: 7 €. Amics i Amigues de la Fundació, gratuït. Places limitades. Cal fer reserva prèvia (932 075 862 / reserves@ftapies.com). | Organitza: Fundació Antoni Tàpies

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona
http://fundaciotapies.org


#ca #tallers #galeries #patrimoni #familia #infantil

Entrades populars