L'exitós documental "Desmuntant Leonardo" candidat als VII Premis Gaudí



El documental català d’investigació històrica sobre el geni del Renaixement Leonardo da Vinci optarà als VII Premis Gaudí. El film que ha comptat amb un extraordinari éxit de públic a la cartellera de Barcelona, planteja diferents interrogants en la biografia oficial de l'artista i apuntant a la possible relació del creador multidisciplinar amb Catalunya i la seva Corona.

DESMUNTANT LEONARDO és una producció de Pilar Montoliu (“L’apropiació del descobriment d’Amèrica”, “A la recerca del Grial”, “Colom i la Casa Reial Catalana”…), amb la participació de Televisió de Catalunya i en col·laboració amb l’Institut Nova Història.

Auto-distribuït per Pilar Montoliu , duu en cartellera als Cinemes Girona des del mes de juliol i ha iniciat la seva projecció a cinemes arreu de Catalunya i Andorra. Ja l’han vist 3.000 espectadors i ha aconseguit una forta presència als mitjans com televisió, ràdio i premsa digital i impresa. Gravat entre Catalunya, València i Itàlia, ha comptat amb un equip tècnic molt jove, majoritàriament provinent de l’ESCAC, que han rebut la felicitació de crítica i públic per la seva tasca de direcció, guió, música, edició i postproducció.

Clicant aquí podeu veure el TRÀILER del documental: http://youtu.be/YsndAveU1WY

Per veure online el documental: https://vimeo.com/ondemand/desmuntantleonardo

#ca #artistes #història #investigació #vídeos

Entrades populars