Exposicions previstes pel 2015 a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona

Maria Lassnig. Du oder Ich2005 © Private Collection. Courtesy Hauser & Wirth © Photo credit: Stefan Altenburger Photography Zürich.



Informació sobre les properes exposicions a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona previstes per a la primera part del 2015.



Maria Lassnig

26 febrer – 31 maig 2015


Centrada en la idea d'autoretrat (un dels aspectes de l'obra de Lassnig), i la manera d'explorar-se a si mateixa, convertir-se en objecte, animal i cyborg, l'exposició presenta obres des de 1942 fins als últims anys. Comptarà amb aproximadament unes quaranta obres, la majoria de les quals provenen de l'estudi de l'artista, així com una selecció d'aquarel·les i obres fílmiques.



Antoni Tàpies. Col·lecció, # 10

26 febrer – 31 maig 2015


La Fundació presenta una selecció renovada d'obres d'Antoni Tàpies pertanyents al fons de la Col·lecció. La mostra inclou diferents moments creatius de l'artista des de la dècada de 1940 fins a l'actualitat, i il·lustra l'evolució de tipologies, tècniques i materials emprats per Tàpies.



Tàpies. Retrospectiva

11 juny – 18 octubre 2015


L'exposició farà un recorregut retrospectiu per l'obra d'Antoni Tàpies, des de la dècada de 1940 fins a l'actualitat, i il·lustrarà l'evolució de tipologies, tècniques i materials emprats per l'artista. L'exposició anirà acompanyada d'una tria d'obres d'altres artistes, pertanyents a la col·lecció personal de Tàpies, que reflecteix interessos i afinitats amb la seva obra.



Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona
#ca #museus #barcelona #exposicions #agenda

Entrades populars