Avelino Sala treballa a Alaró en una recerca sobre del passat miner de la zona

AVELINO SALA

DDAYA CENTRE D'ART CONTEMPORANI
ALARÓ / MALLORCA

ARTISTA EN RESIDÈNCIA ACTUAL

Agost 2015

AVELINO SALA (Gijón, 1972)

www.avelinosala.es

Avelino Sala treballa a Alaró en una recerca entorn del passat miner de la zona, la seva memòria i ho vincula a la seva pròpia obra. Les propostes estètiques –que també tenen una forta càrrega ètica- plantejades per Avelino Sala al llarg de la seva trajectòria artística articulen un discurs personal, coherent, i al mateix temps complex en quant a les seves lectures i les seves mirades.

La diversitat de mecanismes i llenguatges expressius empleats, que inclouen entre uns altres el vídeo, l'escultura, la fotografia, els neons, el dibuix o el plural món dels objectes, no li aparten d'aquesta línia contínua i consistent que unifica la major part dels seus treballs.

Les seves imatges, en gran manera, se'ns apareixen com si fossin al·legories o metonímies que exemplifiquen la solitud de l'individu, les fragilitats que es creen en la seva pròpia ubicació personal, i en els intersticis que subjeuen mentre que entitats pertanyents al discurs global de la Història, o també els fluxos i dubtes sobre una identitat i una memòria que no fan sinó afirmar el seu caràcter perible i estranyat, la seva pertinença a algun tipus de no lloc.

Addaya Centre d'Art Contemporani
C/ Alexandre Rosselló, 10
07340 Alaró Mallorca
Tel. 971510045
www.addaya-art.com

Horaris
De dimecres a dissabte: 10'30h-13'30h; 17'00h-20'30h
Altres horaris: Cita prèvia

#balears #tallers #galeries #museus #artistes
 

Entrades populars