Festa artística a Olokuti per celebrar els seus 10 anys de Comerç Just


El proper dissabte 19 de setembre del 2015, l'empresa de comerç just i consum responsable Olokuti celebra els seu 10è aniversari amb una festa al seu jardí del Carrer Astúries, 36 del barri de Gràcia de Barcelona. L'acte, obert als clients i a tothom que hi vulgui participar, comptarà amb diverses activitats culturals que començaran a partir de les 18h.

Concretament la festa constarà de:

- Una instal·lació commemorativa.
- Un taller de creació per a petits i grans.
- Una exposició retrospectiva.
- Música en viu
- Un pica-pica.

El projecte Olokuti va obrir les seves portes l'any 2005 amb l'objectiu de promoure el consum responsable mitjançant el foment del comerç just, la venda i distribució de productes ecològics i respectuosos amb el medi ambient; la comercialització d'elements artesanals, artístics i culturals produits a localment. El propòsit d'Olokuti sempre ha estat contribuir a la creació d'un món més just, ric, sostenible i étic a través de les petites consumicions i les aportacions quotidianes dels seus clients.

Al llarg d'aquests 10 anys, la confiança de milers de persones ha permès que, a més de les dues botigues a Barcelona, Olokuti també hagi pogut obrir una botiga online de productes eco-solidaris amb distribució per a tota la peninsula ( www.olokuti.com ) i celebrar centenars d'actes culturals, solidaris i terapèutics al jardí de la botiga Olokuti del barri de Gràcia: conferències, festivals de música, projeccions audiovisuals, concursos infantils, tertúlies i recitals poétics s'han donat cita en aquest espai tan singular.

Olokuti
Carrer Astúries, 38 
Gràcia (Barcelona)
http://www.olokuti.com

Metro Fontana L3




#tallers #gratis #agenda #exposicions #inauguracions #barcelona #catalunya 

Entrades populars