Congrés Internacional de Museografia | Madrid

Congrés Internacional de Museografia. 

La Conferència de Museus de 1934, en perspectiva. 

Madrid, 21 al 23 de novembre del 2016.

Més informació, programa i inscripcions: www.realacademiabellasartessanfernando.com

Lloc de celebració: Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando (Alcalá 13, Madrid)

Presentació del Congrés per Luis Grau Llop (President d'ICOM Espanya)

En la tardor madrileny de 1934, l'OIM (antecessora del nostre ICOM) i el govern espanyol van dur a terme una de les primeres Conferències internacionals sobre museus, sobre museografia concretament, amb un assenyalat i extens elenc d'assistents i temes abordats. En aquest de 2016, diverses institucions, que han volgut comptar amb la nostra participació, promouen la celebració d'un Congrés Internacional amb l'ànim d'efectuar balanç d'aquella extraordinària cita i reflexionar sobre els canvis esdevinguts des de llavors en una disciplina tan determinant per a la vida museística.

Per aquests motius i els que s'evidencien en examinar la informació que us adjuntem, des ICOM Espanya volem aconseguir la màxima difusió d'aquesta iniciativa en la seguretat que comptarà amb el vostre interès i que es tracta d'una oportunitat excepcional que no convé deixar passar . Us convidem a aprofitar-la i divulgar-la.

Organització del Congrés: Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando.

Entitats col·laboradores: Secretaria d'Estat de Cultura (MECD), ICOM Espanya, Grup de Recerca SEU + MA (UCM), AECID (Ministeri d'Afers Exteriors i de Cooperació).

Més informació sobre el Congrés: Informació disponible a la web de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando: www.rabasf.com i en la renovada web d'ICOM Espanya: www.icom-ce.org

#agenda #conferències #tallers

Entrades populars