Literatures amb sentits (28): Marina Espasa | Can Manyé, Alella



Dimecres 28 de setembre, a les 19.30, a can Manyé espai d'art i creació d'Alella

Literatures amb sentits (28): Marina Espasa

Marina Espasa (Barcelona, 1973) és escriptora, crítica literària i de fa pocs mesos és la comissària de Barcelona Ciutat de la Literatura, designada per la UNESCO. Enguany ha publicat la seva segona novel·la, El dia del cérvol, a l'Altra Editorial.

Amb Marina Espasa parlarem de les seves diverses facetes literàries i ens situarà entorn de Barcelona Ciutat de la Literatura, programa ambiciós que vincula la metròpolis amb el món del llibre, que depèn de l'Ajuntament de Barcelona i que encara no s'ha presentat oficialment. Per fer més rica la conversa i mirar-nos la novel·la de l'escriptora des de diferents punts de vista, també ens acompanyarà l'editora Eugènia Broggi, responsable del segell L'Altra editorial.

El dia del cérvol és una obra plena de capes i d'aventures, de lectures i d'intencions, que juga amb els espais temporals, amb paral·lelismes medievals, que fa crítica social i política, amb una pàtina inquieta i plena d'amplitud que li dóna l'ús de la ciència-ficció, que parla de Barcelona, una ciutat que és la que l'autora trepitja, i d'un viatge a Suècia, provocat per la lectura d'una obra d'Enric Casasses. L'actor Mark Ullod ens llegirà uns fragments de la novel·la.

El vi que tastarem en aquesta sessió és el Vi Negre Mas Pellicer 2014 d'Oriol Artigas, un vi negre gustós, fet de garnatxa negra, syrah i merlot, que ha aparegut aquest any al mercat per primera vegada. I tindrem Oriol Artigas, l'autor del vi, per a explicar-nos-el i parlar del seu projecte vinícola. Tant la Marina Espasa com l'Eugènia Broggi com l'Oriol Artigas són creadors plens de personalitat, que miren a l'avançada, que tenen criteri, professionalitat, gust. I no els agrada que els domestiquin.

La sessió és de franc. Es recomana inscripció prèvia a vinyaserra@gmail.com

Organitza: Ajuntament d'Alella.
Idea, coordinació i conducció: Montserrat Serra, periodista.
Col·laboren: Oriol Artigas, Can Manyé espai d'art i creació i Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'Alella.

#catalunya #literatura #taller #agenda

Entrades populars