Activitats d'hivern 2016 a Es Baluard




Joan Bennassar, fotograma del film 'The sun is gone but we still have the view, 2016 ©Joan Bennassar, 2016
 
 
El 21 de desembre és una data simbòlica: és el solstici d'hivern, el dia més curt de l'any i, en definitiva, el dia perfecte per als curtmetratges. Per això, aquest dia el museu acollirà "El dia més curt": una sèrie de projeccions de curts infantils per a escoles i de produccions balears, nacionals i internacionals. D'altra banda, el 30 de novembre tindrà lloc la presentació oficial d' "El Dia Més Curt" amb una jornada per a professionals, sota la denominació de "Més Curtmetratge que mai". (+)
 
Es Baluard ha organitzat entre el 12 de gener al 2 de febrer de 2017 un projecte amb l'artista argentina Ana Gallardo que du per títol "Un lloc per viure quan siguem vells. Escola d'oficis desitjats". La proposta compta amb el suport de SARquavitae i s'integra a "GranGent/GentGran", el programa que el museu realitza des de 2011 amb, per i sobre la gent gran. En aquesta ocasió, es desenvoluparà un espai d'ensenyaments de tallers d'oficis desitjats, impartits per persones de la tercera edat a un públic general. La selecció d'aquestes persones la realitzarà l'àrea de Desenvolupament Educatiu, Formació i Programes públics d'Es Baluard. (+)
 
Finalment, recordam que dia 24 de novembre a les 19h es presentarà The sun is gone but we still have the view, l'obra de Joan Bennassar guanyadora de la Beca de Producció a la Creació Videográfica DKV-Es Baluard 2016. A l'activitat, gratuïta, es donarà a conèixer aquest projecte que examina la relació entre natura i cultura, investigant les implicacions ecològiques, econòmiques i polítiques del nostre compromís amb el món material. The sun is gone but we still have the view es projectarà a l'Observatori d'Es Baluard fins al 15 de gener de 2017. 

Més informació:
http://www.esbaluard.org/en/exposicions/153/observatori-joan-bennassar-the-sun-is-gone-but-we-still-have-the-view
  

FUNDACIO ES BALUARD,
MUSEU D'ART MODERN I CONTEMPORANI DE PALMA
Plaza Porta de Santa Catalina, 10 
BALUARD DE SANT PERE
www.esbaluard.org

#balears #activitats #exposicions #tallers #agenda 

Entrades populars