Exposició “(B)Art-Cel-Ona”



Exposició "(B)Art-Cel-Ona"
Barcelona Photobloggers

El bar i espai d'art Moraima inaugura el proper dissabte 12 de novembre del 2016, a les 19:30h l'exposició "(B)Art-Cel-Ona".

Aquesta exposició està estructurada en tres blocs temàtics. Els autors de les fotografies, Enrique Camós, Andrés Paredes i Jordi Casadevall, volen donar a conèixer els diferents espais del paisatge urbà que ens envolta amb la voluntat de convidar-nos a mirar la ciutat d’una manera diferent.

(B)Art-Cel-Ona: una ciutat tres mirades. Art: Un recull d’imatges, cultura visual, creativitat urbana, de vegades efímeres, que amb la fotografia es resisteixen a desaparèixer en l’oblit. Cel: Espais poc coneguts plens de patrimoni arquitectònic i d’art. Imatges d’un escenari al que estem poc acostumats, els cementiris son autèntics museus a cel obert i parte inseparable de la història de Barcelona. Ona: Barcelona ha lligat la seva evolució amb el mar, aquesta relació ha anat canviant al llarg de la història però, no podem entendre la transformació de la nostra ciutat sense fer una ullada a la platja.

Data: Del 12 al 24 de novembre de 2106
Lloc: Bar Espai d’Art Moraima, C/ Verge 1, Local 2, 08001 Barcelona (mapa)
Preu: Entrada gratuïta

Font: https://barcelonaphotobloggers.org/2016/11/04/exposicio-bart-cel-ona/

Entrades populars