ART EN OBERT per a famílies a Experimentem amb l'ART



EXPERIMENTEM AMB L'ART PROPOSA 'ART EN OBERT'.
ACTIVITAT EN FAMÍLIA PER POTENCIAR EXPERIÈNCIES CREATIVES

El proper dissabte 24 de març, de 10h a 12h, EART obrirà el seu espai per gaudir d'un matí en família. Art en obert és una activitat intergeneracional que s'activa des dels processos de l'art contemporani amb l'acompanyament d'artistes i/o educadors en arts. És una activitat oberta i flexible a la que els participants s'hi poden sumar en qualsevol moment. Us convidem a passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres, donar la volta als materials per potenciar experiències creatives.

L'indret magnètic és una proposta entorn de les percepcions sensorials que ens apropen al que és màgic i oníric. Un recorregut de tres punts on trobar amagatalls, miralls, llums, textures i sons que evoquen les experiències dels parcs d'atraccions. Us ve de gust canviar de dimensió una estona.

Comptarem amb un esmorzar gratuït gràcies a la col·laboració d'Spar del carrer Verdi, 34.

Experimentem amb l'ART és una entitat educativa que treballa a partir de l'art contemporani i els processos creatius entesos com a eina per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones. L'activitat principal de l'entitat és la conceptualització i realització de projectes artisticoeducatius diversos, així com la gestió de l'Espai EART. Un espai plurifuncional que obre nous camins en la recerca i l'experimentació de diversos vessants del món de l'art i l'educació. És a dir, un lloc de trobada d'artistes, públic i maneres de fer i pensar el fet artístic per generar diàleg, reflexió i esperit crític.


Títol: L'indret magnètic
Amb l'acompanyament de l'artista-educadora: Alba Mayol
On: C/ Torrijos 68, 08012 Barcelona
Com arribar:  MAPA  [L3] Fontana i [L4] Joanic
Horari: de 10:00h a 12:00h
Edats: Intergeneracional, a partir d'un any
Preu: 3 € per persona (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)
Cal inscripció prèvia

+ informació sobre Art en obert:

http://experimentem.org/07activitasFamilia/artEnObert.html

http://activitatsdart.org/category/art-en-obert/

Experimentem amb l'ART
+ de 20 anys en art i educació

Torrijos, 68  08012 Barcelona
www.experimentem.org

#tallers #escoles #barcelona #catalunya #barcelona #agenda


Entrades populars