'De naturae' : Art i natura a la Fundació Setba



Art i natura, cara a cara en una mostra a la Fundació Setba

'De naturae' aplega obres plàstiques i peces del Museu de Ciències Naturals de Granollers

La Fundació Setba organitza des de fa anys exposicions a la seu de la plaça Reial per finançar projectes solidaris d'ajuda a persones en risc d'exclusió social. El treball terapèutic amb l'art i la natura és un dels vessants clau en aquestes iniciatives, i és per això que ara la Fundació ha decidit muntar una exposició que precisament aplega en un mateix espai aquests dos elements.

De naturae, comissariada per la doctora en Història de l'Art Raquel Medina de Vargas i Cristina Sampere, directora de la Fundació, confronta diferents peces procedents del Museu de Ciències Naturals de Granollers amb obres plàstiques contemporànies inspirades en la natura dels artistes Maria Espeus, Malgosia Jankowska, Santiago Vélez, Cristina Almodóvar, Adrián Espinós, María Reyes Olloqui i Susana Peses. S'estableix així un original diàleg emmirallat, que recorda al visitant que el vincle amb la natura ha estat sempre present en la història de l'art, amb relacions canviants, des de les pintures neolítiques fins a les darreres tendències del Land Art i els Earthworks, passant per totes les èpoques i moviments.

La mostra es complementa amb un taller infantil el dissabte 8 d'abril, adreçat a nens i nenes de 10 a 12 anys. Hi podran descobrir la fauna i la flora i el món dels colors primaris i secundaris, amb activitats d'estampació i collage dirigides per les artistes plàstiques María Reyes i Loida de Vargas.

Més informació al web de la Fundació Setba.

EN FAMÍLIA | EXPOSICIONS
Data inici: Divendres, 17 Febrer 2017
Data fi: Dijous, 13 Abril 2017

Horaris
De dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
(Taller infantil del dissabte 8 d'abril, d'11.30 a 13 h)

Fundació Setba

2 € (exposició)
5 € (taller infantil)

Fundació Setba · Plaça Reial 10, 1 - 2 · 08002 Barcelona, Catalunya
www.fundaciosetba.org

#galeries #catalunya #barcelona #exposicions #agenda

Entrades populars