Exposició d’Abel Azcona a l'Espai d’Arts de Roca Umbert de Granollers



"NATURALEZA MUERTA" 
Exposició d'Abel Azcona
30 abril - 11:00h - 13:00h

Inauguració + performance 6 d'abril a les 20h.

Els dijous 20 i 27 d'abril a les 19.30h es realitzaran instal·lacions vives i performance.

L'exposició individual 'Naturalez Muerta' de l'artista Abel Azcona és un projecte processual que es realitzarà durant el mes d'abril a la Sala Zero de l'Espai d'Arts de Roca Umbert. L'exposició mostrarà instal·lacions vives i performance.

Del 3 al 6 d'Abril l'artista realitzarà un workshop a la Sala Zero amb participants vinculats al mon de la performance i la imatge. El resultat del workshop seran instal·lacions vives crítiques dutes a terme en col·laboració amb els participants. En aquesta activitat els assistents podran tenir contacte amb l'obra d'Abel Azcona i amb instal·lacions de gran càrrega emocional i crítica, així com ampliar els seus coneixements sobre l'art processual, aprofundint en la teoria i la pràctica de l'art corporal representat en mitjans com el vídeo i la fotografia.

Els participants crearan peces corporals amb resultat visual tant individual com col·lectivament, obtindran coneixements sobre performance i acció artística per tal d'aprendre a utilitzar l'art com a eina d'apoderament, a través de diferents mitjans i formats.

Per els interessats en participar al workshop els dies 3 i 6 d'abril cal escriure prèvia carta de motivació a: espaidarts@rocaumbert.cat

Espai d'Arts
Carrer de Lluís Companys, 1
Granollers, Catalunya


#museus #galeries #exposicions #inauguracions #catalunya #agenda 

Entrades populars