7 i 14 juliol, 18 h | Els brasilers Opavivarà! porten la performance reivindicativa "Cangaço" a La Barceloneta

7 i 14 de juliol, 18 h.| Platja de la Barceloneta
Performance: "Cangaço"

Organitzen: Fundació Antoni Tàpies i The Green Parrot.
 
Cangaço parteix de les manifestacions que van tenir lloc a Brasil el 2013. Un dels elements més visibles van ser els milers de pancartes i cartells que tenien escrits els més diversos eslògans i reivindicacions, utilitzant moltes vegades poesia, humor i apropiacions crítiques i creatives.

Els artistes van estampar algunes d'aquestes frases a pareos i tovalloles de platja que esteses a l'arena o envoltant els cossos bronzejats es distribuïen per la ciutat deixant en el seu rastre els seus missatges.

En el marc de l'exposició Allan Sekula. Sísif col·lectiu, a Barcelona Opavivará! treballarà amb l'Associació d'Artistes i Artesans de la Barceloneta per recuperar o crear noves frases que reflecteixin les problemàtiques i la història del barri. A partir d'aquí aquestes cangas (nom portuguès per a pareo o vestit de tela) es podran veure voltar per la platja i penjades als balcons de la Barceloneta durant dos dies de juliol.

Calendari: del 6 i 7 de juliol del 2017. De 18h a 21h. | Lloc: platja de la Barceloneta, al voltant de l'IEM Espai de Mar.


Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona


#performances #barcelona #agenda #catalunya #intercultural #migració #dretshumans #art #cultura 

Entrades populars