Art en l'era d'Internet, del 1989 fins avui | Institute of Contemporary Art/Boston
















Aquest hivern, 14 organitzacions culturals de Boston s'han associat per presentar una exploració ambiciosa sobre la relació entre l'art i la tecnologia titulada Art in the Age of the Internet, 1989 to Today (Art en l'era d'Internet, del 1989 fins avui), mostra que estarà vigent fins al 20 de maig del 2018. Aquesta extraordinària col·laboració és liderada per l'Institute of Contemporary Art/Boston (ICA).

El projecte oferirà al públic exposicions, performances, projeccions i programes de les organitzacions culturals de la zona, visualitzant un ventall amb tota l'exploració de la relació entre l'art i la tecnologia. Les organitzacions associades són les següents:

Berklee College of Music / Boston CyberArts / Centre Carpenter d'Arts Visuals a la Universitat de Harvard / DeCordova Sculpture Park i Museu / Harvard Art Museus /Harvard Film Archive / Isabella Stewart Gardner Museum / Llista MIT Centre d'Arts Visuals / Museu de Belles Arts de Boston / Museu de la Ciència, Boston / Peabody Essex Museum / Museu d'art de la Universitat de Brandeis Rose / Tufts University galeries d'art

Art in the Age of the Internet, 1989 to Today dóna al visitant l'oportunitat d'examinar totes les formes de connectivitat possibles gràcies a internet, així com de treballar en col·laboració de les institucions a Boston. La rica història d'innovació tecnològica de Boston fa que aquesta ciutat sigui un lloc ideal per a plantejar qüestions sobre la comunitat, la privacitat, les xarxes, la identitat, la vigilància i la velocitat en tota la ciutat com una experiència dinàmica.

El context de la innovació tecnològica a Boston proporciona un teló de fons crucial per a l'exposició de l'ICA. Les exposicions i els programes presentats per les institucions associades enriqueixen l'exposició, proporcionant oportunitats addicionals per a les audiències de connectar amb el tema de l'art i la tecnologia.

Sobre art en l'era d'Internet, 1989 a l'actualitat.

Art in the Age of the Internet, 1989 to Today explora l'impacte cultural generalitzat d'Internet en l'art. Amb una àmplia gamma d'obres a través d'una varietat de mitjans, incloent-hi pintura, performance, fotografia, escultura, vídeo, i les obres basades en web. L'exposició considera els amplis efectes d'Internet sobre la pràctica artística i la cultura contemporània. Els temes explorats en l'exposició inclouen les idees emergents del cos i les nocions de millorament humà; internet com un lloc de control de la vigilància i la resistència; la circulació i el control de les imatges i la informació; possibilitats de noves subjectivitats, les comunitats i els mons virtuals; i les noves economies de visibilitat amplificades pels mitjans de comunicació social.

L'exposició presenta l'obra de 60 artistes, col·laboracions, i col·lectius, entre ells Cory Arcangel, Dara Birnbaum, Harun Farocki, Lizzie Fitch / Ryan Trecartin, Juliana Huxtable, Lynn Hershman Leeson, Trevor Paglen, Nam June Paik, Frances Stark, Cindy Sherman, fita Steyerl, i Anicka Yi.

Programació relacionada: L'exposició-inclou una xerrada d'artista amb el guardonat Trevor Paglen en una conversa amb l'historiadora de la ciència Jimena Canals, així com un calendari d'actuacions. Aquests programes inclouen Sounding the Cloud, una actuació de música de compositors de renom Neil Leonard, Stephen Vitiello i escàner; L'obra d'Annie Dorsen The Great Outdoors, i el treball de Ryan McNamara MEƎM 4 Boston: A Story Ballet About the Internet.

Art in the Age of the Internet, 1989 to Today està organitzada per Eva Respini, Barbara Lee conservador en cap, i Jeffrey De Blois, curador assistent. Ha rebut un important suport de la Fundació Andrew W. Mellon i un recolzament destacat gràcies al premi de la Fundació Nacional per a les Arts.

El suport addicional ha estat proporcionat per Edward Berman i Kathleen McDonough, Paul i Catherine Buttenwieser, Karen Swett Conway i Brian Conway, Robert Davoli i Eileen McDonagh, Fotene Demoulas i Tom Cote, Bridgitt i Bruce Evans, Vivien i Alan Hassenfeld, Jodi i Hal Hess , Kristen i Kent Lucken, Kim i Jim Pallotta, Ted Pappendick i Erica Gervais Pappendick, Charles i Fran Rodgers, Mark i Casa Schwartz, i Charlotte i Herbert S. Wagner III.


The Institute of Contemporary Art, Boston
25 Harbor Shore Drive
Boston, MA 02210
Estats Units

#internacional #exposicions #museus

Entrades populars