Presentació de l’edició "Tuétano", de Juan Diego Valera | Fundació Antoni Tàpies

Divendres 16 de febrer del 2018, a les 19.30h.
Presentació de l'edició "Tuétano", de Juan Diego Valera
Fundació Antoni Tàpies, Barcelona

Tuétano és el nou treball de Juan Diego Valera: 24 rodets disparats entre el 2012 i 2016 que mai han estat revelats.

"Fer veure gairebé sempre és menys fer o donar que ensenyar. Juan inverteix aquesta lògica i decideix fer i donar sense veure. I aquí és on tot el que Tuétano té d'opac i inaprehensible ho té de sincer i generós. Perquè si oculta el que normalment s'ensenya, també dona el que normalment s'amaga, allò que va de la intimitat al negatiu [...] Aquests vint-i-quatre rodets es van gestar sense saber que acabarien aquí, així. La presa de consciència, assegura el Juan, va venir amb el temps. Però si per a ell disparar-los va tenir ja tot el sentit, com donar-li sentit després?"

Fragment del text Dar sin ver de Joana Hurtado Matheu.

Presentació amb la participació de Roger Guaus, Carles Guerra, Joana Hurtado, Aleix Plademunt i Juan Diego Valera.

Durada: 1 h. | Calendari: divendres 16 de febrer del 2018, a les 19.30 h. | Preu: gratuït. | No és necessari fer reserva prèvia. Aforament limitat.

Juan Diego Valera (Córdoba, Argentina, 1976). Membre fundador de Ca l'Isidret Edicions. Format en Belles Arts a Córdoba (Argentina), el 2001 es trasllada a Barcelona on desenvolupa el seu procés creatiu. A data d'avui ha publicat 6 llibres: Coma (La Kursala, 2011), Movimentos de Suelo (Ca l'Isidret Edicions, 2011), PES (Standard Illustrated Books, 2012), Diente de Chucho (Ca l'Isidret Edicions, 2014), Laboratori (Ca l'Isidret Edicions, 2015) i Tuétano (Ca l'Isidret Edicions, 2017).

Ca l'Isidret Edicions és un projecte editorial creat el 2011 per Aleix Plademunt, Juan Diego Valera i Roger Guaus, per publicar els seus propis treballs. A banda de ser una plataforma de difusió per als treballs del tres autors, Ca l'Isidret Edicions és un laboratori que permet tot tipus d'experiències fotogràfiques i d'edició en què els tres autors juguen els papers de fotògrafs i editors alhora.


Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya


#llibres #artistes #museus #gratis #barcelona #conferencies #catalunya 

Entrades populars