Art en Obert | Buit-ple. Estira-empeny | Amaia Martin | Espai EART | Barcelona


Imatge: Amaia Martín

ARTenOBERT
Activitats en família per potenciar experiències creatives
El dissabte 2 de juny de 2018...


On: c/ Torrijos 68, 08012 Barcelona
Horari: de 11:00h a 13:00h
Edats: Intergenaracional, a partir d'un any.
Preu: 3 € per persona (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)
Amb l'acompanyament de l'artista-educadora: Amaia Martín


Buit-ple. Estira-empeny és una proposta de l'Amaia Martin per l'Art en obert que ens convoca el proper dissabte 14 d'abril a partir de les 11.00 i fins les 13.00h per formar part d'un grup de persones, aquelles que ens personem a l'espai EART el dia i hora concertat, per portar a terme una acció conjunta. Aquesta acció tindrà lloc a la façana de l'edifici, espai intermedi entre el dins i el fora. Entre allò públic i allò privat.

Totes les persones assistents haurem de decidir conjuntament què hi farem. Per portar-ho a terme comptarem amb uns materials i eines limitats, amb allò que ja disposem en l'espai. L'ús que donem als materials farà la diferència. El repte serà plantejar nous usos i com ho mostrarem als altres.

Veniu a formar part d'aquesta comunitat puntual per tractar de resoldre el repte plegats?

*Buit-ple. Estira-empeny és una traducció del títol original del llibre Empty-Full. Push-Pull de Tana Hoban.

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a públics generals, públics i famílies interessats en temes que vinculen art i educació. Els infants a partir d'un any, han d'anar acompanyats com a mínim d'un adult. Tots els adults són participants de l'activitat. Pots venir amb els pares/mares, amb els fills, amb els nebots, amb els avis, els tiets, uns amics, la cosina, la veïna... amb nens o sense nens. L'activitat s'activa a des dels processos de l'art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts. És una activitat oberta i flexible on us podeu sumar a participar en qualsevol moment. No té un inici i un final. Podeu fer la sessió tan llarga o tan curta com vulgueu. Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar experiències creatives. Fer de l'espai un lloc d'experiència compartida i aconseguir un ambient relaxat.

Us convidem a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre! Us animeu? Comptarem amb un esmorzar gratuït gràcies a la col·laboració d'Spar del carrer Verdi, 34.



Organitza: Espai EART | Espai d'Educació Artística i Creació Contemporània

#tallers #barcelona #catalunya #agenda 

Entrades populars