Presentació del projecte EN MEDIO de mediació artìstica al Carmel

Presentació del projecte EN MEDIO

16 de novembre de 2018 de 19:30 a 21h
EART.Centre d'educació artística i creació contemporània

Es reprén el projecte EN MEDIO, un exercici de mediació artística al barri del Carmel. Centrat en investigar, de diferents formes la relació del cos amb l'espai, del record amb la vivència personal i col·lectiva de l'urbà.

La Manola Rodríguez Lázaro es situa com a referent per la seva lluita feminista, antifeixista, sindicalista i comunista; és a partir d'aquí que s'amplia la recerca cap a la investigació de les Dones del 36, una associació creada al 1997 per un grup de dones supervivents de la Guerra Civil espanyola.

En col·laboració amb l'espai d'Art Jove Boca Nord i des del interès per generar projectes de mediació artística al barri del Carmel, aquesta proposta s'emmarca dins de la Fanzinoteca Feminista XOXOXO i té la voluntat de relacionar aquest espai editorial amb l'espai físic urbà.

Per això, es troba la necessitat de continuar movent aquest format a altres espais per dialogar-ho i deixar-se ampliar, i en aquesta ocasió, per reconnectar-ho amb l'espai de residència i treball del col·lectiu a EART, trobant maneres de traslladar la informació recopilada i per poder seguir indagant en la memòria d'una lluita que no s'ha enderrocat.

Conversa oberta entre totes les persones assistents un cop acabada la presentació.

A càrrec de ilium Collective.

www.iliumcollective.com/en-medio


Experimentem amb l'ART
EART.Centre d'educació artística i creació contemporània
Carrer Torrijos, 68
08012 Barcelona, Catalunya
www.experimentem.org
www.activitatsdart.org

#investigacio #patrimoni #barcelona #catalunya

Entrades populars