Conferència: El pensament del Memorial 1714 durant 37 anys | Jordi Miravet | Plural 21 | 24 gen.


Conferència d'en Jordi Miravet

El pensament del Memorial 1714 durant 37 anys : Els seus manifests, escrits i accions.


Per un discurs propi, positiu i optimista de la nostra història, de la nostra realitat nacional, alliberador de l’autoodi, del catastrofisme i de les falses abstraccions que el colonialisme espanyol i el nostre desconeixement de la pròpia realitat ens sotmet. En Jordi Miravet ens explicarà la trajectòria de l'entitat que presideix i que ara compleix 37 anys: El Memorial 1714.

Conferència el dilluns 24 de gener del 2022, a les 19.30 h.
Al local del Passatge Gaiolà, 24, local, de Barcelona.

Connexió oline: https://www.youtube.com/watch?v=LqTQNndY6K8

En el marc del cicle de conferències de La Gota Catalana titulat "Per recupeara la llibertat de Catalunya, arrabassada fa 307 anys, i Reconstruir la nació catalana, víctima de genocidi des de dos segles abans de 1714".

Jordi Miravet és nascut a Barcelona l'any 1946. Format cívicament en l'escoltisme català. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Va militar als anys 60 al Front Nacional de Catalunya, en la seva etapa universitària, i va formar part del SDEUB (Sindicat democràtic de la Universitat de Barcelona) i de la FNEC (Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya). Va ser Tresorer d'Amnistia Internacional Espanya, quan aquesta entitat fundada a Barcelona hi tenia la seu central. Des de 1995, és president del Memorial 1714, entitat fundada el 1985.


Entrada gratuïta.


+ informació




Entrades populars