7a edició del 080 Barcelona Fashion

Al llarg de tres dies, 18 dissenyadors presentaran les seves propostes per a la tardor-hivern 2011-2012 a la passarel·la d'aquest certamen de moda. A més del calendari de desfilades, la propera edició del 080 Barcelona Fashion comptarà també amb el Showroom 080, que edició rere edició es consolida com a espai de trobada per a professionals del sector tant a nivell comunicatiu com empresarial.
 
La setena edició del certamen comptarà amb les firmes Mentos, Heineken i l'hotel ME Barcelona com a patrocinadors principals i a La Roca Village com a patrocinador. La setena edició de 080 Barcelona Fashion se celebrarà els propers 31 de gener, 1 i 2 de febrer a la Barcelona. Al llarg de tres dies, la carpa instal·lada al passeig Joan de Borbó, amb motiu de la Barcelona World Race, acollirà la propera edició del certamen, on un total de 18 creadors presentaran les seves propostes per a la temporada tardor-hivern 2011-2012. A més de la passarel·la, el certamen acollirà el showroom 080 Barcelona Fashion, l'espai de trobada per a professionals del sector, tant a nivell comunicatiu com empresarial.
 
Els dissenyadors seleccionats per participar al calendari de la passarel·la del 080 Barcelona Fashion han estat (per ordre alfabètic) els següents: Brain&Beast, Cardona Bonache, Celia Vela, Josep Abril, Juan Antonio Ávalos, Justicia Ruano-9PM, Juun.J, Karlotalaspalas, Krizia Robustella, Manuel Bolaño, Miquel Suay, Miriam Ponsa, Montse Liarte, Omar Kashoura, Schipper/Arques, Tsolo Munkh, Txell Miras i Yiorgos Eleftheriades. 

Entrades populars