Sílvia Muñoz d'Imbert, nova directora del CoNCA #Cultura

Imatge en línia 1

El Govern ha nomenat Sílvia Muñoz d'Imbert nova directora del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) en substitució de Norbert Tomàs, que va renunciar al càrrec divendres passat. Sílvia Muñoz és historiadora, crítica d'art i comissària independent. Actualment és membre del Ple del Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona, del Consell assessor del Museu de Montserrat (MDM), de l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA) i també de l'Associació Internacional de Crítics d'Art (AICA).

Com a comissària d'exposicions, Muñoz ha dut a terme, entre d'altres, 'Jordi Fornas, pintor', Museu de Montserrat; 'Arnau Puig. Pensar la imatge'; el Cicle d'exposicions sobre Josep Guinovart a la Fundació Privada Espai Guinovart d'Agramunt durant el 2012; 'Donacions, 2000-2012'; 'Capses secretes. Joan Ponç, 1975-1980'; 'Tapissos i llibres d'artista'; 'Trilogia de la privadesa', i 'Porta}Zush.1961-1979'.

L'any 2009 va rebre el Premi ACCA en la categoria d'exposicions d'art contemporani, atorgat per l'Associació Catalana de Crítics d'Art, juntament amb la Fundació Suñol pel comissariat de l'exposició "Porta}Zush.1961-1979". Sílvia Muñoz ha participat en diverses publicacions com a documentalista, editora i escriptora i ha estat col·laboradora del diari 'El PuntAvui' (2002-2007) i d'altres publicacions periòdiques com 'Art Notes', 'El Temps d'Art' i 'Revista de Catalunya'. Actualment, també col·labora periòdicament a 'Serra d'Or' i 'Bonart'.

Entrades populars