L’art d’inventar contes | Activitat familiar a la Fundació Antoni Tàpies



Activitat familiar

Dissabtes 18 i 25 d'octubre, i 15 i 29 de novembre de 2014, a les 17:00 h.
Fundació Antoni Tàpies de Barcelona

A càrrec de Contes de Mantega de Llet de Vaca Suïssa

En aquest taller, els infants són creadors d'històries en què es narren a sí mateixos, els seus somnis i desitjos, i, també, com veuen el món. Inventen un conte (els personatges, els objectes màgics, els vehicles i els mons on passen les histories) i treballen amb materials diferents a cada sessió, bo i inspirant-se en l'univers màgic d'Antoni Tàpies.

Grup d'edat: nens i nenes de 5 a 9 anys. Els infants es queden a càrrec de la persona responsable de l'activitat. Al final de la sessió, els adults poden assistir de públic a escoltar les històries. El preu de l'activitat inclou una visita lliure al museu fins a un màxim de dues persones per infant. Calendari: dissabtes 18 i 25 d'octubre, i 15 i 29 de novembre de 2014, de 17:00 a 19:15 h. (Cada sessió té un contingut diferent). Durada: 2 h. 15' Preu: 16 € per infant i sessió. Per garantir la qualitat del taller les places seran limitades. Es recomana fer reserva prèvia (932 075 862 / reserves@ftapies.com).

Sandra Gómez Rey, guionista, escriptora i formadora. Especialitzada en continguts infantils i juvenils. Ha fundat Contes de Mantega de Llet de Vaca Suïssa, un projecte docent pel foment de l'expressió artística i emocional a través de l'escriptura i la fantasia. www.contesdemantega.cat


#infantil #familiar #ca #museus

Entrades populars