Passant a l'acció. Dia Intercentres MUS-e Ciutat Vella, Barcelona | 24 maig

Dia Intercentres MUS-e Ciutat Vella. Fundación Yehudi Menuhin España

24.05.2019 / 10.30-12h
Claustre Max Cahner. 
Arts Santa Mònica, Barcelona

Aquesta trobada és la mostra del resultat dels treballs escènics dels nens i nenes de les escoles amb programa MUS-e de Ciutat Vella. Els artistes que hi participen en l’elaboració d’aquesta tasca artística-educativa són professionals en actiu que compaginen la seva vessant artística amb l’educativa.

Trobada intercentres on es mostra el treball artístic creat a les aules MUS-e per nens i nenes de cicle mitjà i superior de les següents escoles de Ciutat Vella: Mediterrània, Pere Vila, Milà i Fontanals, Parc de la Ciutadella i IES Pau Claris. Com a convidats tenim la presència del CEIP Joan Maragall de Sabadell i l’escola Pepa Colomer del Prat de Llobregat.

Activitat amb places limitades als alumnes dels centres que participen del programa MUS-e, mestres dels mateixos centres, artistes que participen del programa i algun dels familiars dels nens i nenes que hi actuen.

Organitza: Fundación Yehudi Menuhin España a través del Servei Educatiu Ciutat Vella i Ajuntament de BarcelonaEntrades populars