Expo sobre les Violències de gènere: 'Si les parets parlèssin'

Us convidem a la inauguració de l'exposició que té per títol Si les parets parlèssin a càrrec del col·lectiu Les Golfes Il·lustració, que se celebrarà el proper dilluns 8 de novembre a les 19h a la Sala d'Exposicions (vestíbul) de l'Espai Francesca Bonnemaison, al carrer Sant Pere més Baix, 7, Barcelona.


Aquesta instal·lació està emmarcada en les jornades del VI Fòrum contra les violències de gènere, organitzades per la Plataforma unitària contra les violències de gènere, que es faran a l'Espai Francesca Bonnemaison del 18 al 20 de novembre, i pretén fer reflexionar al voltant de les violències de gènere.

 

Davant d'aquesta problemàtica el nostre col·lectiu vol alertar de la necessitat d'actuar, mostrant on s'origina la violencia i fent-la visible per a poder reaccionar.

 

Per això cal que en aquest moment la persona agredida sigui capaç de detectar-ho, i seguidament, s'hi posicioni en contra, tot dibuixant uns límits propis que no podran ser depassats. 

  

Aquesta és la nostra manera d'aproximar-nos a la problemàtica, detenint-nos en l'instant en què es doblega un límit quotidià i s'esdevé la gènesi de conflictes més greus. Amb el nostre treball volem contribuir a la reflexió i a la recerca d'alternatives que ens permetin construir relacions en les que no hi càpiga cap tipus de violència.

  

Organitza:       Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere

                        Les Golfes Il·lustració

  

http://lesgolfesilustracio.blogspot.com/

Entrades populars