Loteria d'Art: Una galeria sorteja un quadre de Tàpies per 3 euros #art

Imatge de l'obra de Tàpies sortejada a la Loteria d'Art: Informal (1987)


Una galeria d'Almeria, AM
Gallery, ha impulsat una loteria d'obres d'art sortejant quadres d'Antoni Tàpies, Antonio Olmo i Xals Bignonem. És una proposta amb la que s'acosta l'art contemporani al gran públic. AM Gallery ha presentat Loteria d'Art, un sorteig diari on per només tres euros es pot optar a guanyar una obra d'art d'artistes molt coneguts com Antoni Tàpies, Charles Bignon, Antonio Olmo i Marina Anaya.

Els sorteigs es realitzaran de forma periòdica i en cada un d'ells variaran les obres d'art constituïdes com a premi. Segons expliquen des PM Gallery, la probabilitat de ser un dels afortunats és molt alta, ja que no seran moltes les paperetes que es posin a la venda. La manera de participació és completament en línia a través de http://www.loteriadearte.es . Només cal registrar-se i adquirir les participacions desitjades per entrar al sorteig.

L'obertura de la loteria es va realitzar fa uns dies i ja estan a la venda les apostes per al sorteig del 25 de febrer, per al qual el premi és una obra de Tàpies, Charles Bignon, Antonio Olmo o Marina Anaya. Al primer número guanyador li correspondrà la primera obra sortejada i així successivament. Cada peça d'art consta d'un certificat d'autenticitat avalat per l'artista i la pròpia galeria, sent el sorteig realitzat davant notari. D'aquesta manera, AM Gallery impulsa una nova forma de tenir accés a l'art de qualitat. Les obres que entren en sorteig són tres artistes excepcionals, d'una reconeguda trajectòria. S'espera una gran participació en aquesta loteria.

http://www.loteriadearte.es/
http://www.elalmeria.es/article/ocio/1425276/am/gallery/impulsa/la/loteria/arte/con/tapies/olmo/y/bignon.html

Entrades populars