Convocatòria per a artistes | Connexió Girona | Bòlit Emprèn #girona #art

Imatge en línia 1

FORMACIÓ SOBRE INTERVENCIONS ARTÍSTIQUES EN ORGANITZACIONS: 
CONVOCATÒRIA OBERTA BÒLIT EMPRÈN

Serveis de suport a les arts visuals i a les indústries creatives de Girona. 

Connexió Girona és un projecte innovador i experimental que té com a objectiu promoure la creació de llocs de treball per a perfils creatius que aportin innovació al teixit empresarial i educatiu. Una proposta que vol fer de pont entre l'activitat econòmica i la formativa.

Finalitzada la selecció d'empreses, obrim la convocatòria per a triar els artistes que rebran l'encàrrec d'elaborar una proposta que resolgui les necessitats d'innovació plantejades pels centres de treball seleccionats.

Si t'interessa, com a artista, diversificar les teves sortides professionals col·laborant amb organitzacions fora de l'àmbit artístic, Connexió Girona et dóna la possibilitat d'adquirir una formació i una experiència de la mà de l'empresa Conexiones Improbables.

Més informació i bases de la convocatòria:


La iniciativa Connexió Girona forma part del projecte del Bòlit Emprèn, el servei de suport a les arts visuals i a les indústries creatives de Girona, impulsat pel Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona de l'Ajuntament de Girona i subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d'acord amb el Programa d'ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l'Ordre EMO/312/2012.

Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona
Pujada de la Mercè 12 17004 Girona
Tel. 972 427 627 / 972 223 305
http://www.bolit.cat

Entrades populars