'Recerca, reacció i metàfora' al Bòlit de Girona #ca #exposició


Carme Sais

The Naked és una iniciativa de comisariat múltiple sorgida a La Haia, Països Baixos de la mà de cinc representants de diferents espais independents: Johan Gustavsson (1646), Hicham Khalidi (TAG), Rob Knijn (Heden), Eelco van der Lingen (Nest) i Marius Lut (Billytown).

La proposta vol oferir una mirada panoràmica al món de l'art contemporani actual amb la particularitat de fer-ho des de diferents perspectives locals. El seu objectiu és oferir una gran exposició on lined'abast internacional amb una tria d'artistes feta pels especialistes de cada territori.

El lloc web www.thenaked.nl inclou 140 artistes i comissaris d'arreu del món i ofereix una mirada plural, alternativa i, al mateix temps, global sobre les tendències actuals en art contemporani.

Per al projecte "The Naked" presentem artistes joves experimentats en la conceptualització de propostes visuals amb un alt contingut teòric, reflexiu o crític: Núria Güell, Alicia Kopf i Marc Padrosa. Tenen un nivell creatiu òptim per potenciar la seva projecció internacional.

Núria Güell analitza l'ètica de les institucions detectant els abusos de poder. Alicia Kopf explora paisatges, contextos i històries que sol unir en edicions d'artista. A Marc Padrosa li interessen els projectes de recerca sobre la forma i la geometria.

www.thenaked.nl

Entrades populars