'Diàlegs muts amb Joan Brossa' a la Fundació Setba de Barcelona

El proper dissabte 11 d'octubre i en el marc de la mostra Diàlegs muts amb Joan Brossa, la Fundació Setba, en col•laboració amb la Fundació Brossa, organitza la ruta guiada Pels camins de Joan Brossa. Un recorregut per descobrir la petjada del poeta a la ciutat, concretament al districte de l'Eixample. La ruta començarà a les 11:30h al Col•legi d'Aparelladors i d'Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB), on visitarem l'exposició actual A escena: Personatges brossians. Seguirà durant dues hores per diversos punts i finalitzarà a la seu de la Fundació Setba a l'Eixample, per veure l'exposició Diàlegs muts amb Joan Brossa.

PELS CAMINS DE JOAN BROSSA
Dissabte 11 d'octubre a les 11:30h

Preu: 8€ (Cal reservar plaça per telèfon al 934813696 o per mail a carla@fundaciosetba.org)

Punt de trobada: CAATEEB | Bon Pastor 5, 08021 Barcelona

EXPOSICIÓ

Diàlegs muts amb Joan Brossa és una conversa a quatre bandes entre Joan Brossa i quatre artistes contemporanis, l'obra dels quals ha estat influenciada pel poeta català: Jordi Alcaraz, Andreu Buenafuente, Nasevo i Març Rabal. Les obres de Joan Brossa donen la rèplica a les peces d'aquests quatre artistes. D'aquesta manera es manifesta la seva influència en el panorama artístic català i es demostra la vigència de l'obra i el pensament brossià.

ACTIVITATS PARAL·LELES

- Ruta guiada | Dijous 11 d'octubre a les 11:30h

Recorregut de 2 hores organitzat per la Fundació Joan Brossa i que uneix dues exposicions dedicades al poeta: A escena: Personatges brossians al CAATEEB i Diàlegs muts amb Joan Brossa a la Fundació Setba | Eixample. Pel camí descobrirem la petjada del poeta a la ciutat de Barcelona.

Preu: 8€ 

- Conferència | Dimarts 23 d'octubre a les 19:30h

Diàleg entre la directora de la Fundació Joan Brossa, Glòria Bordons, i el crític d'art, Daniel Giralt-Miracle, gran coneixedor de l'obra brossiana.  Entrada gratuïta. Preguem confirmar assistència.


#tallers #exposicions #ca 

 

Entrades populars