Inauguració de l'exposició 'IMAGE THIEF' d'Alejandro Casanova a la HELL GALLERY

El proper Dijous 4 de Maig del 2017 a les 18.30h.  tindrà lloc la inauguració de la nova exposició a Barcelona de l'artista valencià Alejandro Casanova i el seu últim projecte 'IMAGE THIEF', una col·lecció de peces inèdites que veuen la llum per primera vegada en una exposició individual que porta fins a la Ciutat Comtal a un dels artistes amb més projecció de la seva generació. 

Durant el vernissatge, en què gaudirem amb la presència de l'artista, música a càrrec dels djs de Hell Collective i cervesa cortesia de Moritz. 

L'accessibilitat als dispositius de producció i a les xarxes de distribució d'imatge, conforma un nou paradigma del que és visual que inunda la nostra quotidianitat fins a gairebé desbordar-la. Les múltiples opcions de consum i d'exhibició, contaminen cada forma d'interacció social que la hiperconnectivitat possibilita, redefinint així les nostres formes de relació.

Amb això, la noció de privacitat pateix també una dissolució dels seus propis límits, provocant una necessitat de narració de l'íntim que es perd en l'abundància d'un dipòsit que mai per d'alimentar-se. No hi ha espais sense explorar, la imatge de mala qualitat, descurada i amateur reivindica el seu lloc com a ànima d'un present fragmentat i imparable.

El projecte d'Alejandro Casanova es desenvolupa des de dos fases. Una primera en la qual el mateix pintor ens sembla com a observador, caçador de l'essència del que és íntim des del anonimat de la xarxa. I una segona en la que a través de la seva proposta enalteix aquell contingut condemnat al ràpid consum a una pràctica estètica i pacient, en la qual la quietud del traç i la tècnica propicien un nou espai de reflexió sobre la nostra pròpia condició humana.


HELL GALLERY
Carrer de la Cendra 8 Bis 
Barcelona 08001. Catalunya
http://www.hellgallery.com



#barcelona  #inauguracions #galeries #exposicions #pintura #catalunya #agenda #gratis #PaisValencia

Entrades populars