La Galeria Victor Lope Art Contemporani participa a SWAB Barcelona 2018


Dirk Salz, # 2336, 2018. Pigments i resina sobre multiplex. 90 cm de diàmetre.


La Galeria Victor Lope Art Contemporani participarà a SWAB Barcelona 2018. Del 27 al 30 de setembre del 2018.

Swab Barcelona és una fira internacional d'art que reuneix galeries de diferents parts del món, projectes comissariats i programes de col·leccionistes per mostrar talent jove i emergent del panorama de l'art contemporani.

És un lloc per descobrir les propostes artístiques més innovadores i conèixer els artistes locals i internacionals de totes les disciplines que estan ampliant els límits d'expressió i traçant el curs de l'escena de l'art per als propers anys.

Al 2018, Swab Barcelona celebra la seva onzena edició, del 27 al 30 de setembre, donant la benvinguda a 60 galeries de 5 continents, prop de 20.000 visitants i un gran nombre de programes comissariats, premis i activitats que transcendeixen les parets de la fira per portar art als ciutadans de Barcelona.

Fundada el 2006 pel col·leccionista privat Joaquín Díez-Cascón, la fira es manté fidel als seus objectius originals de trencar amb la imatge hermètica i elitista que sovint envolta el món de l'art contemporani i fer-lo més accessible al públic general. Així mateix, busca crear oportunitats perquè artistes, galeries i curadors emergents puguin accedir al mercat de l'art.

Swab Barcelona compta amb un nou comitè de selecció, format pels col·leccionistes: Harold Berg, economista i membre del Photography Committee de l'Whitney Museum of American Art; GiuseppeCasarotto, enginyer i president del ClubGAMeC de Bèrgam juntament amb: Domenico de Chirico, comissari independent; Irene Campolmi, comissària i investigadora independent, i Danny Baéz, comissari independent, cofundador i director de la Fira Internacional d'Art de MECA a Sant Joan, Puerto Rico.

HORARIS

Dijous 27 de setembre
16h. Visita Prèvia Col·leccionistes (només amb invitació)
18h. Inauguració Oficial Swab Barcelona 2018 (només amb invitació)

Divendres 28 de setembre
16h a 21h. Obert al públic general

Dissabte 29 setembre
12h a 21h. Obert al públic general

Diumenge 30 Setembre
12h a 20h Obert al públic general

UBICACIÓ:

Del 27 al 30 de setembre del 2018
PAVELLÓ ITALIÀ (Z.6). FIRA DE BARCELONA
(davant la Font Màgica de Montjuïc)

ARTISTES PRESENTATS:

DIRK SALZ
PATRIK Grijalvo
JOHAN BARRIS
ALFREDO CHAMAL
Malgosia JANKOWSKA
CONCHA MARTÍNEZ BARRETO
Leo DORFNER



Galería Victor Lope Arte Contemporaneo -
Carrer Aribau 75
08036 Barcelona, Catalunya
www.victorlope.com

#galeries #fires #barcelona #catalunya #agenda #artistes #exposicions

Entrades populars