Nova convocatòria de residències del Centre Audiovisual de Roca Umbert


Nova convocatòria de residències i vivers d’empreses audiovisuals, culturals i creatives del Centre Audiovisual de Roca Umbert de Granollers, Catalunya.

Del 2 al 18 de gener es poden presentar projectes i sol·licituds per optar a una residència o un viver del Centre Audiovisual de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. La convocatòria s’adreça prioritàriament a les empreses vinculades a la Indústria Cultural Creativa (audiovisual, arts visuals, arts escèniques, llibre, música, públics i cultura digital).

El Centre Audiovisual és l’equipament que acull la prestació de serveis a les empreses, als professionals i, molt especialment, als emprenedors. Compta amb residències per a les empreses consolidades que volen ampliar les seves línies de producció i de negoci, però també compta amb vivers per a empreses de nova creació i joves amb talent que necessiten línies de suport.

En la convocatòria s’ofereixen diverses tipologies de mòduls, espais de coworking, residències associades i magatzems. D’altra banda també hi ha la modalitat per optar a formar part del viver d’empreses amb diverses línies de suport: per a projectes estratègics, per a projectes formatius; i per a l’inici de projectes.

Està previst que els guanyadors de la convocatòria puguin posar-se a treballar en els nous espais a partir de febrer de 2019.

Consulteu les bases a http://rocaumbert.com/convocatories/bases-dacces-a-les-residencies-i-viver-dempreses-audiovisuals-culturals-i-creatives-del-centre-audiovisual/

Més informació


#beques #catalunya #agenda #artistes #premis

Entrades populars