22è Concurs de Còmics de Cornellà


















El dibuixant de Sant Boi de Llobregat Antoni Carrillo ha estat el guanyador del primer premi del 22è Concurs de Còmics de Cornellà amb l'obra 'Culpa'. El còmic guanyador juntament amb la resta dels finalistes s'exposaran en el castell de Cornellà fins el 12 de novembre amb motiu de la Mostra del Còmic 2006.

El certamen, organitzat per l'Ajuntament de Cornellà en conveni amb la Diputació de Barcelona i la col·laboració de nombroses editorials vinculades al món del còmic, homenatjarà també el pintor i il·lustrador Luís Royo, guanyador de la 13a edició del premi Ivà, que concedeix un títol honorífic a il·lustradors professionals.

Entre d'altres activitats, a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Joan García-Nieto s'instal·larà 'La guerra de papel: 1936-1939', sobre els còmics, tebeos, cromos, cartells i desplegables editats durant la Guerra Civil espanyola. Així mateix, el Centre Cívic Sant Ildefons acull una exposició col·lectiva d'autors gallecs vinculats al fanzín 'BDBanda'.

També s'organitzaran tallers de còmic amb el dibuixant Ximo Celis i la presentació del còmic 'Silencios: la juventud del Capitán Trueno', de Pepe Gálvez i Alfons López, amb motiu del cinquantenari d'aquest personatge.

Entrades populars