Arts de Fusió 2








Una de les obres de Perejaume, artista present a "Arts de Fusió 2"

El centre cultural Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers organitza des d'avui les segones jornades de debat 'Arts de Fusió'. Es tracta d'un cicle sobre les possibilitats artístiques que poden néixer de la fusió de dos llenguatges: el visual o plàstic i el textual o verbal. I per exemplificar-ho, res millor que presentar les idees del col·lectiu d'artistes The Video Art Foundation. Un dels seus projectes més innovadors és el VideoDictionary.

El VideoDictionary, que es presentarà aquest matí, consisteix en la col·lecció de vídeos d'un minut de durada que descriuen una paraula sense grafies o sons que la representin. Per exemple, aquí podeu veure la descripció de la paraula 'àvia', 'diumenge', 'paciència' o 'revolució'.

Comunicació digital

'Arts de Fusió' també debatrà sobre l'impacte de les noves tecnologies en l'art i la confluència de les creacions artístiques i els suports digitals. Per exemple, es presentaran alguns treballs sobre poesia visual.

Les jornades, que se celebren fins el dia 28, també inclouen un taller pràctic dirigit a aquelles persones que vulguin començar a explorar i realitzar experiments creatius amb sensors d'imatge i so, i l'exposició 'Pretext visual'./Vilaweb

Entrades populars