Ricardo Cinalli a la Galeria Mito














Obra "Cautivo" de Ricardo Cinalli, que podreu veure a la mostra


El pintor argentí Ricardo Cinalli mostra les seves pintures d'inspiració renaixentista en què destaquen les formes humanes en què reflexiona sobre grans temes com ara la mesura del temps o la transcendència.

Les seves pintures s'exposen a la Galeria Mito de Barcelona (c/ Roselló, 193) on restaran fins al pròxim 12 de desembre emmarcades dins de l'exposició 'L'invitation au voyage'.

L'artista va néixer a l'Argentina el 1948 però viu a Londres. Gran part de la seva obra viatja a Barcelona després que el Museu de Belles Arts de Buenos Aires (MNBA) li hagi dedicat una retrospectiva els últims 20 anys de la seva obra.

Cinalli se submergeix al cos humà en les seves obres basant-se en l'interès detallista dels grecs i els romans. Altres dels autors als quals recorda la seva obra són les formes de Miguel Àngel o de Tamara de Lempicka.

La religió és un altre dels grans temes que apareix en els seus llenços amb representacions de la crucifixió o la corona d'espines. També tracta en els seus quadres altres assumptes com ara l'horror al buit o el patiment.

Entrades populars