Vicent Carda exposa a Reus















Obra "Nenuphars Noirs" de
Vicent Carda

El proper divendres dia 3 de Novembre a les 7:30 de la tarda a la Galeria Antoni Pinyol de Reus te lloc la inauguració de l' exposició "Porca Terra" de l'artista Vicent Carda,
nascut a Borriana, Castelló, l'any 1962

Carda, en aquesta mostra individual pren com a referència la novel·la de John Berger i s'introdueix en aquest mon rural tan pròxim a l'artista, amb un gest inconscient, automàtic, predeterminat, màgic, que rellisca des de la ma fins a la tela, travessant aquest espai de ningú (que després és de tots) entre l'autor i l'obra.

Arbres, nius, ruscs, trames reticulars, punts, línies, espirals, taques, formes concèntriques o sistemes regularment superficials. Lonetes de cotó persistentment rentades i manipulades. El dibuix, els vestigis de les superposicions, la purificació de la neteja. El grafisme directe, els canvis de teixidura tot just perceptibles. El blanc i el negre, els crus en una gamma infinita, l'ocre de la terra, el groc de la mel, el vermell del foc, el fum fosc fins a l'ombra que impregna solidificada el llenç amb la presència obscena del real.

L'horari de la Galeria Antoni Pinyol és de 11:00-14:00 del matí i de 18:00 a 21:00 de la tarda.

Entrades populars