Comença el BAC! 06

















Avui, s'inaugura el BAC! 06, la VIIa edició del Festival Internacional d'Art Contemporani a Barcelona. L'acte tindrà lloc a les 20 h. al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). L'entrada és gratuïta.

BAC!, organitzat per La Santa. Espai d'Experimentació i Creació Contemporània és un festival de difusió de les diverses disciplines de l'art contemporani que fomenta la participació tant d'artistes emergents com consagrats i que té lloc en diverses seus. El festival d'enguany explora les identitats contemporànies i els seus múltiples entorns. La mostra mostrarà l'obra, entre d'altres, de Tracey Emin, Anna Gaskell i Nazif Topcuoglu.

Els temes que tractarà enguany seran els relacionats amb Les identitats i llurs topografies. Identitats col·lectives, individuals, polítiques, culturals, sexuals, fictícies, i la relació que estableixen amb els seus paisatges, escenografies, territoris... Una proposta que no és més que l'inici, un punt de partida que inciti a la reflexió i representació de les darreres creacions contemporànies d'una xarxa imaginària, o imaginada, però de gran força fàctica, que embolica els nostres cossos i els espais habitats.

El Festival compta amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Institut de Cultura, el Ministeri de Cultura, i el CCCB.

Si voleu baixar-vos el dossier del festival en PDF, cliqueu aquí.


Entrades populars