Col·lectiva a la Galeria Punto Arte













"Bodegó 714", obra de Manuel Granados.


La Galeria Punto Arte del carrer Enric Granados ,118 de Barcelona acaba d'inaugurar l'exposició col.lectiva que recull la darrera obra dels artistes Jordi Pallarés, Juan Manuel Reyes i Manuel Granados. La mostra restarà activa del 24 de novembre del 2006 al 12 de gener del 2007.

Jordi Pallarés va cursar estudis a la Universitat de Belles Arts de Barcelona. Ha exposat a diverses galeries de Barcelona i Madrid i a d'altres països com USA, Bèlgica, França i Alemanya. També ha participat en diferents fires com ara Arco, Frankfurt o Colònia. La seva obra està emmarcada dintre de l'art abstracte. És una pintura gestual que recull tota la tradició de l'expressionisme abstracte americà, executada principalment sota la tècnica del "action painting".

En el cas de Juan Manuel Reyes, ens trobem davant un artista que aprofundeix en el llenguatge, que manté viva l'herència cultural del segle XX. En la seva obra podem assaborir la Història de l'Art, expressionisme abstracte, informalisme, art povera… Rescata de l'oblit, amb exquisida minuciositat, papers que prenen noves identitats, transformant-se en fragments de paisatges i rostres d'un present inquietant i alhora plens d'harmonia.

Finalment, respecte a l'obra de Manuel Granados, ens trobem davant un conjunt de bodegons fotogràfics extraordinàriament quotidians i tanmateix del tot sorprenents. Granados poetitza amb imatges els racons més desapercebuts de la nostra urbanitat.


informacion@punto-arte.com

Entrades populars