L'Associació de Gestors Culturals de les Balears

L'Associació de Professionals de Gestió Cultural de les Illes Balears (GCIB) s'ha presentat en un acte a l'auditori del Centre Cultural Sa Nostra amb la presència de la seva presidenta Perla Riera i membres de la Junta Directiva amb motiu de la inauguració d'un cicle de jornades sobre el paper dels gestors culturals que s'inicia avui al mateix centre i que continuarà divendres que ve al Centre Flassaders de Palma.

Perla Riera ha explicat que la GCIB està formada per professionals de les Balears en la gestió cultural que han decidit associar-se per "reflexionar, difondre i treballar conjuntament per al seu reconeixement públic i institucional".

Els objectius d'aquesta associació és, en paraules de la seva màxima responsable, "reforçar la figura professional del gestor cultural, intercanviar informació entre aquests professionals i servir de catalitzador amb les institucions a l'hora de promoure activitats i projectes culturals" a les illes. Entre les primeres activitats que porta a terme la GCIB hi ha l'organització de jornades, l'elaboració d'un web (http://www.gestorsculturalsib.com), borsa de treball, assemblees, organització de seminaris dins i fora de la comunitat, debats, etc.

Entrades populars