Premis FAD d'Arts Parateatrals 2006













Imatge de 'Paso doble', de Miquel Barceló i Josef Nadj, espectacle guardonat.


L'espectacle 'Paso doble', de Miquel Barceló i Josef Nadj, el muntatge 'El cap als núvols', de la companyia Playground, el ballarí i coreògraf Joan Tena i l'actriu Julieta Serrano han estat premiats amb els Premis FAD Sebastià Gasch d'Arts Parateatrals 2006, lliurats aquesta nit en el FAD de Barcelona.

El Premi FAD Sebastià Gasch ha recaigut en 'El cap als núvols' per la seva "capacitat d'evocar i transportar a mons poètics des de la contemporaneïtat i la interdisciplinitat mostrant un enorme ventall de recursos", que ha suposat el primer muntatge de la companyia Playground. 'Paso doble', l'espectacle que Miquel Barceló i Josef Nadj van portar al Festival d'Avinyó en què es fusionava art i dansa, ha rebut el Premi FAD Sebastià Gasch Internacional per "donar vida a una paret de fang i fer somiar als espectadors".

Els Premis d'Honor Sebastià Gasch en reconeixement a una trajectòria han estat per a Joan Tena, "per haver estat un punt de referència obligat en el món de la dansa a Catalunya", i Julieta Serrano, "per la coherència i rigor" de la seva carrera com a actriu. L'Aplaudiment Internacional Joan German Schroeder ha recaigut en l'espectacle 'Nada en los bolsillos' del Romanès Cirque Tsigane, que va passar per Barcelona en l'últim Festival Grec, per posar de manifest "la pervivència dels valors del circ".

Entrades populars