Barcelona Photobloggers






Avui us volem presentar la comunitat de Barcelona Photobloggers. Aquest és un web de trobada obert a tots els aficionats a la fotografia de l’àrea de Barcelona que tinguin un fotoblog. Aquí trobareu notícies, anuncis d’exposicions, convocatòries de concursos, tutorials, etc… relacionats amb el món de la fotografia i Barcelona. Necessiten la vostra ajuda per mantenir-lo actualitzat. Si esteu interessats en col.laborar poseu-vos en contacte amb ells i us donaran el permís per penjar-hi articles.

D'altra banda, si voleu que el vostre fotoblog aparegui a la llista de fotoblogs poseu-vos en contacte amb ells. No importa si porteu anys fent fotografies o si us acabeu de comprar la vostra primera càmera, els únics requisits per aparèixer a la llista són que sigueu de Barcelona o els voltants i que tingueu un fotoblog. No inclouen ni galeries ni llocs de webs com Flickr, Fotolog, MySpace o similars, ja que considerem que aquests llocs o bé no s’ajusten a la nostra definició de fotoblog o ja tenen una comunitat creada al seu voltant.

Encara que aquest blog està dirigit principalment als fotobloguers, els seus continguts poden interessar a tots els aficionats a la fotografia, tinguin fotoblog o no. Des d’aquí convidem a tothom a llegir els articles i a deixar comentaris a Barcelona Photobloggers.

Entrades populars