Fira d'Antiquaris de Barcelona

Un centenar d'antiquaris i galeries d'art nacionals i internacionals exposaran més de 8.000 peces antigues i modernes del 3 a l'11 de març a la Fira d'Antiquaris de Barcelona.

El saló d'art organitzat per Fira de Barcelona espera rebre aproximadament 20.000 visitants atrets per l'àmplia oferta artística, que va des del mobiliari fins a l'art oriental, la joieria o l'arqueologia.

Els visitants podran gaudir de la pintura i escultura de mestres com ara Miró, Picasso, Dalí, Rusiñol, Tàpies, Barceló, Millares, Basquiat, Popova i Oteiza. El preu de la selecció de peces que ofereix Antiquaris Barcelona pot variar, des de peces valorades en menys de 2.000 euros fins a 170.000 euros que costa un relleu gòtic de dos apòstols del segle XV.

Aquesta exposició d'obres d'art comptarà també amb un conjunt d'activitats paral·leles, i també de visites temàtiques que seran guiades per un expert per a tots aquells que vulguin conèixer amb més profunditat les obres que s'exposen al saló.

La inauguració del saló es farà el pròxim dia 2 de març a la nit, en un esdeveniment que reunirà unes 2.000 personalitats de l'àmbit social, cultural i empresarial./ EP

Entrades populars