L'exposició de Julia Marquès a Granollers


Julia Marquès

El Quatre Sala d'Art de Granollers inaugura avui l'última exposició de l'artista Julia Marqués que uneix en les seves obres, la poesia i la pintura. Es podrà veure fins el 12 de març.

El dibuix a sobre de teles estampades i les poesies intercalades del seu col·laborador Eddie, els hi donen una personalitat especial. L’originalitat i la bellesa artística són essencials per a la pintora.

[bio] Julia Marquès després de passar per l'Escola Massana de Barcelona (2001), i rebre la seva primera beca de l'Ajuntament del Masnou, comença a exposar les seves obres tant per galeries de l'Estat Espanyol com per Copenhagen, els Països Baixos i Chicago. La seva pintura reclama un espai més enllà de l'espai en blanc, partint del temps i la figura humana, tot això barrejat en la tela que neix ja prefabricada de la mà de l'home. És per això que els temes recurrents de l'artista es precipiten cap a un qüestionament necessari sobre la figura humana, i el seu paper dins de les parets de la realitat. Si s'escau qüestiona, els llocs dels marges, del llenç, del paper en blanc, del precipici, de l'abisme, i la vida que es crea a partir del pinzell.

Entrades populars