Properes Exposicions a La Fundació Vila Casas

Una retrospectiva del pintor Modest Cuixart basada en l'erotisme en la seva obra és una de les exposicions que prepara la Fundació Privada Vila Casas per a aquest 2007. La mostra tindrà lloc a finals de setembre a l'espai Can Mario de Palafrugell. Als tres espais de la Fundació -Can Mario, Palau Solterra de Torroella de Montgrí i Espai Volart de Barcelona- hi tindran lloc diverses exposicions dedicades a artistes catalans, ja que el primer objectiu de la institució és "la promoció dels creadors del nostre país", segons diu el president de la fundació, Antoni Vila Casas.

A més de la mostra de Cuixart, en la programació d'enguany destaquen, entre d'altres, les exposicions d'Esther Albardané, Mayte Vieta i Joan Fuster (Can Mario); Lluís Blanc, Maria Helguera, Guerrero-Medina i Tito Dalmau (Espai Volart). Al Palau Solterra s'hi acaba d'inaugurar la nova exposició de les sales temporals, amb espais dedicats a Pep Admetlla, Manolo Ballesteros, Gonzalo Goytisolo, Lluís Lleó, Pere Noguera, Ita Puig, Roser Oduber, Jorge R. Pombo i Albert Gonzalo, entre d'altres. Aquesta selecció d'artistes s'allargarà fins a finals d'any.

D'altra banda, la Fundació ha modificat i augmentat la dotació i l'abast dels guardons de pintura i escultura que s'atorguen cada dos anys. En la convocatòria d'enguany s'han creat els premis a la trajectòria en les modalitats de pintura i escultura (dotats cadascun amb 24.000 euros) i continuen els premis a la promoció, també en les dues modalitats (dotats amb 12.000 euros).

Montse Frisach/AVUI

Entrades populars