Barcelona Visualsound



La quarta edició del festival audiovisual de creació jove VisualSound arrencarà a Barcelona dijous 22 de febrer fins al 14 de març per posar a l'abast del gran públic les produccions audiovisuals creades per joves talents. VisualSound és una plataforma de suport i difusió dels nous artistes del camp audiovisual i un espai d'interacció entre el món 'amateur' i els professionals que han desenvolupat projectes en aquest àmbit.

El festival es desenvolupa en diferents llocs de la ciutat per dirigir-se a un públic i uns creadors amb diferents sensibilitats, a més d'apostar per la diversitat de formats i disciplines audiovisuals.
La secció de competició està oberta a realitzadors menors de 35 anys de la geografia espanyola. Aquesta quarta edició es divideix en les categories de ficció, documental de contingut social, òpera prima, animació, videoclip, videocreació, vídeo publicitari, disseny web i webloc i bandes sonores originals, incorporada en aquesta edició. VisualSound està organitzat per set equipaments municipals, un més que l'any passat, ja que s'ha integrat el Centre Cívic del Carmel, al costat de la regidororia de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona i cinc districtes de la ciutat.

Entrades populars