'Flux Festival' al CaixaForum


Maite Ninou, "A 12.000 kº", 1988.

Els dies 15, 16 i 17 de març (de 18 a 23h) podrem veure al CaixaForum, 'Flux 2007. Festival de Vídeo d'Autor'.

L’objectiu del festival en aquesta segona edició és continuar oferint una sèrie de sessions dedicades als autors de vídeo vinculats a la ciutat de Barcelona, que treballen en tot allò que es pot anomenar vídeo de creació, experimental, independent, videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.

Flux centra el protagonisme en els autors de vídeo i ofereix un espai perquè puguin donar a conèixer la seva feina. És per això que es planteja en sessions monogràfiques, amb la finalitat de mostrar una selecció representativa de l’evolució de l’obra de cada autor. D’aquesta manera es pretén obtenir una bona visió de conjunt, cosa difícil d’aconseguir en festivals i mostres col·lectives, que compleixen una missió divulgativa, però que només permeten un coneixement fragmentat, parcial i generalment descontextualitzat de l’obra.

Aquesta potenciació del coneixement dels autors s’intenta portar a terme de diferents maneres, entre altres, promovent la producció videogràfica i la documentació sobre els autors, com es desprèn del que es detalla a continuació.

Entrades populars