'Abstraccions' de Francisco Arroyo


Francisco Arroyo

La Galeria Imp Art de Barcelona, inaugura (a dos quarts de vuit del vespre) l'exposició 'Abstraccions' de Francisco Arroyo. Amb una quinzena d'obres de l'artista, de l'última creació pictòrica en la qual ha utilitzat la seva particular tècnica mixta. És una tècnica que utilitza des dels seus inicis en la pintura, basada en la pintura a l'oli sobre ocumen amb marcats relleus en la forma. Fins el 5 de maig.

Els formats de les obres són variats: verticals, horitzontals, quadrats i díptics. En els colors hi ha un predomini dels càlids, sobretot terrosos, però també una gran varietat de verds.

[bio] Francisco Arroyo és un artista plàstic cordovès. Pertanyent al grup Internacional Art Around The World amb seu a Miami, a l'Associació Cultural Aires de Còrdova, a la Societat Argentina d'Artistes Plàstics SAAP i a la Federació Internacional d'Artistes Plàstics ACEA'S (Barcelona). Membre del Projecte DIN A4 (Holanda). Director de Promoció Artística de FAIM 2005 (Fira d'Art Independent a Madrid). Crític d'Art Independent. Fundador dels grups artístics ”Col·lectiu ZERO“ i ”CONNECTAR-TE“. Delegat a Espanya del PIAG Museum of Miami. Ha fet més de 120 exposicions individuals i col·lectives.

Entrades populars