Art Neutre?: El bloc d'art amb més visites




Art Neutre? es consolida com el bloc d'art més visitat de l'estat espanyol, si tenim en compte la classsificació del Ràking de blogs d'Alianzo, on Art Neutre? figura entre els cent primers de Catalunya en nombre de visites, concretament en la posició 80. Si ens atenim, en canvi, a la classificació de Catalexa per al Rànquing de Blocs, ens trobem el mateix resultat. Art Neutre? figura entre els 100 blocs més visitats, en la posició 72.

Si, a més, considerem que Art Neutre? és un bloc escrit exclusivament en català i especialitzat en el món de l'art visual, podem concloure que aquests resultats són força positius. D'altra banda, és interessant constatar que a les dues taules classificatòries Art Neutre? apareix amb clara tendència ascendent, cosa que fa pensar que la xifra de visites creixerà progressivament en els propers mesos.

Per tot plegat, els qui treballem per fer possible aquest modest bloc, us volem donar les gràcies per el vostre interès i la fidelitat que ens demostreu cada dia.

Entrades populars