'De còmics' una bibliografia bàsicaLa Conselleria de Cultura i Mitjans de Comunicació ha editat la publicació 'De còmics', una bibliografia que recull una selecció de 354 títols bàsics per conèixer l'evolució i l'art del còmic.

La seqüència bibliogràfica comença amb una introducció a la història, la teoria i la tècnica del considerat 'novè art', el recorregut del qual s'il·lustra amb una selecció d'àlbums i de narracions gràfics i es tanca amb una selecció de recursos digitals. L'edició té una tirada de 2.000 exemplars i es podrà trobar en les biblioteques públiques de Catalunya.

'De còmics' s'emmarca en la nova col·lecció 'Bibliografies selectives', que edita l'Àrea de Biblioteques de la Conselleria i l'objectiu de la qual és facilitar informació específica al lector i oferir a les biblioteques públiques una nova eina bibliogràfica.

La nova publicació està dirigida sobretot a les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i al conjunt d'institucions relacionades amb el món del llibre i la lectura.

Comentaris

Entrades populars