'El món i un llibre: de l'escriptor al lector' al Palau Moja



El Palau Moja de Barcelona acull fins al 23 de juny l'exposició 'El món i un llibre: de l'escriptor al lector' que mostra el "punt de trobada" entre el llibre i el lector a través de reproduccions de manuscrits, llibres, fotografies i audiovisuals.

L'exposició, organitzada per la Institució dels Lletres Catalanes (ILC), recorre tot el procés que segueix un llibre des que s'escriu fins que arriba al lector i fa parada en cada part del recorregut vital de l'obra.

'El món i un llibre: de l'escriptor al lector' mostra les diferents fases del procés d'edició, des de les primeres correccions fetes per l'autor fins que el llibre arriba al lector a través dels diferents canals.

La mostra presenta reproduccions de manuscrits i mecanoscrits, llibres, fotografies, entrevistes, un mural i un vídeo amb fragments de pel·lícules il·lustratives del punt de trobada entre el text i el lector.

Aquesta exposició tanca la trilogia que es va iniciar amb la mostra 'Qui és qui de les lletres catalanes', que posava en relleu la figura de l'autor, i 'Llegim', protagonitzada pel lector.

Entrades populars