Hilik Zipori i Martín Franchi a la Galeria Trébol

El proper dijous dia 3 de maig, a partir de les 20.00 h., tindrà lloc la inauguració de les exposicions del pintor Hilik Zipori i del fotògraf Martín Franchi. La mostra serà a la Galeria TRÉBOL BCN ART ( Av. Marquès de Comillas, 13, Poble Espanyol, Barcelona) i romandrà activa fins el 31 de maig.


[bio] Hilik Zipori és un artista israelià que, a la seva primera exposició individual a Barcelona, ens ofereix un compendi d’obres representatives de les seves més habituals línies de treball.
La seva obra és una contínua exploració de sensacions y sentiments, dels móns interiors que amaga l'existència qüotidiana. Les imatges que Zipori utilitza oscil.len del figuratiu a l’abstracte, però mostrant en tots els casos la influència de la natura primitiva que l’envolta a l’enclau rural en el que viu i desenvolupa la seva tasca artística. La varietat de materials i tècniques en el tractament, les formes suggerents i els colors envolvents, mostren un ofici d’artista que implica l’espectador i explica perquè les seves obres figuren en nombroses col.leccions del seu propi país, Europa i els Estats Units.


[bio] El fotògraf argentí Martín Franchi exhibeix una completa selecció d’obres realitzades en un passat recent. Paisatge natural o urbà, retrat o reportatge social, mostra una maduresa fotogràfica que no passa desapercebuda a qui hagi estat atent a la seva trajectòria fins avui.
Lluny de caure en la dispersió, Franchi meravella amb les seves fotografies, independentment del gènere. És com una esponja que absorbeix la seva realitat immediata; com una escombra que separa la sorra i respecta les llavors d’or que se’ns ofereixen a cada pas i la immensa majoria no veiem. Llavors d’or que ell treballa fins a convertir-les en belles imatges que ens regala a canvi de només la seva contemplació. Amb la seva inseparable càmera i amb el món sencer a la seva disposició a cada pas, a cada clic, aquest barceloní d’adopció ens obsequia amb una exposició que es recomanable no deixar de veure… per a apreciar fins i tot encara més les següents.

Entrades populars