Llibres d'autor de 60 artistes visuals a Gràcia

L'atelier de creació artística Taller Nàpols, juntament amb el web Art Neutre? i el centre cultural Olokuti celebren, avui dilluns 23 d'abril, dia de Sant Jordi, la 1a Mostra de Llibres d'Autor, que recollirà i exposarà durant tota la jornada l'obra d'una seixantena d'artistes visuals catalans i estrangers.

L'objectiu de la mostra és aportar un nou aire artístic al dia de Sant Jordi, tradicionalment centrat en la literatura, i reivindicar el llibre d'artista com a mitjà d'expressió i comunicació entre el creador, l'obra i el lector. Entre els participants trobarem aportacions del món de la pintura, de la fotografia, de la il·lustració, del gravat, del dibuix i del collage. La temàtica de les diverses obres és lliure. Algunes de les creacions estaran a la venda, d'altres podrien ser cedides a alguna entitat benèfica. Aquesta és la primera vegada que es celebra una trobada artística d'aquestes característiques durant el dia de Sant Jordi. La intenció dels organitzadors és mantenir la convocatòria durant molts anys per tal de promocionar l'obra dels nostres artistes plàstics i de recuperar el llibre d'autor com a recurs creatiu.


L'exposició de 1a Mostra de Llibres d'Autor restarà oberta durant tot el dia al jardí d'Olokuti, (antiga GOA), al barri de Gràcia (C/ Astúries, 36 · Barcelona). A les 19,00 h tindrà lloc una recepció i un pica-pica pels artistes, pels mitjans i per a tothom que hi estigui interessat. L'entrada és lliure.


Les coordinadores de la mostra són Paulina Bedrack, pintora, i Violeta Puchades, il·lustradora.


Informació complementària:


1a MOSTRA DE LLIBRES D'AUTOR

Web: http://tallernapols.googlepages.com

Mail: tallernapols@gmail.com


TALLER NAPOLS

Web: http://tallernapols.blogspot.com

Mail: tallernapols@gmail.com


OLOKUTI (Antiga GOA)

Web:http://globeofart.com/


Entrades populars